Navigatie en kampeer Apps

Campeerplaatsen en campings:

Alanrogers    Hier kan je een  zoeken naar europesche campings.  Betaald

ACSI Eurocampings Europese campings met veel informatie. Betaald

ANWB Campinggidsen Er staan 2 campinggidsen met campings in heel europa. Betaald

Campercontact De App bevat heel veel campinglocaties. Voor NKC leden gratis ander Betaald

Routes App van Natuurmonumenten  Routes door natuurgebieden en informatie voor onderweg. Gratis

Natuurkampeerterreinen Hier vind je alle 138 natuurkampeerterreinen. Gratis

 

 

GPS en navigatie:

TomTom route navigatie (werkt offline),  Al jarenlang bekend, de smartphone applicaties werken perfect. Gratis proefversie daarna betaald

Topo GPS, gps tracking applicatie. Maakt in Nederland gebruik van de perfecte kaarten van het kadaster. Ideaal voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten. Voor iPhone/iPad. Betaald

Here WeGo De beste offline navigatie-app! De app laat je van vrijwel elk land kaarten downloaden, dat zorgt ervoor dat je geen internetverbinding nodig hebt om in het buitenland je weg te vinden. De kaarten zijn  honderden MB’s groot, maar het is ook mogelijk om in één keer de kaart van heel Europa te downloaden.

Here WeGo onderscheidt zich door zijn gebruikersvriendelijkheid en zit vol met handige features. Zo is de app offline te gebruiken voor autorijders, wandelaars en het openbaar vervoer.  En krijg je live updates om te voorkomen dat je in een file of vertraging terecht komt. Gratis.

NavMii GPS Volledige en geheel gratis autonavigatie. Dus geen dure tomtom of peperdure kaarten meer nodig. Met Navmii  kun je kiezen uit 30 kaarten, waaronder Benelux, UK, Frankrijk, Duitsland en Italië, met spraakgestuurde navigatie en 3D-beeld. Offline via GPS, dus geen dure datakosten in het buitenland. Download de kaarten thuis, want dat zijn grote bestanden.

Voor: iPhone & iPad (NB Dit is de Benelux-versie,  binnen de App Store kun je doorklikken naar andere landkaarten ) & Android. Gratis.

Bij onze camperverhuur bedrijf, hebben we gekozen voor een Tomtom navigatie de duurste serie, daarmee kun je campings zoeken in het menu en heb je geen verdere kosten aan dataverbruik. De Gps is altijd superieur tenopzichte van een smartphone. Kortom als je een echte goede navigatie wil blijft het toch de ouderwetse Tomtom met een zuignap.